Build a bridge and get over it

Hejsan på er alla!

Jag är fortfarande hemma men hoppas på att kunna gå till skolan imorrn. Skönt att få vila lite men hade ju tänkt att ge allt nu dom här sista veckorna i skolan. Får börja om nästa vecka, med det.
Jag kan föresten säga lite random sådär att jag har beställt shortsen och tycker du också ska göra det. Är helt galen i dom! :D
Hade föresten tänkt att klippa håret. Har ju ganska kort hår nu efter att frisören klippte lite väl kort. Men det ska nog gå ändå. Jag ska alltså göra etapper. (stavning). Men typ som Ariel Moore i Footloose. Film Nörd haha!

Inte världens bästa bild men det var den bästa jag kunde hitta. Alltså sånt här hår vill jag ha men eftersom att mitt hår växer så långsamt så hade jag tänkt att klippa det dagen efter skolavslutningen. Eller om jag vågar haha ;)


Nu under sommaren kommer det kanske inte bli så mycket uppdatering men ska försöka så mycket som möjligt. Jag kommer ju inte ha internet på datorn, i Åkersberga eller Gävle så det får bli här jag bloggar på datorn och om jag hinner med och har fri surf på mobilen så bloggar jag mobilbloggar istället. Puss :*

Quote Of The Day

" LIfe isn't about the destination.
But the journey that get us there..."


It's the little things that makes life big

Hej allihopa!

Hur mår ni då? Jag är hemma idag på grund av illamående och huvudvärk... Inte så kul men fick ett stort leende på läpparna när jag såg att min statistik har gått upp rejält. Tack, det är kul! :)

Har kollat in ett par shorts från Mad Lady. Dom är så otroligt snygga! Men måste bara få "lön" först. Jag ska ju tydligen vara med i en fil kallad I den innersta cirkeln, så det ska bli najs. Typ nån mord/deckar film och jag ska se ett lik flyta förbi i floden. 450 kr för det. Det är ju ganska bra? I alla fall så länken till shortsen är här: http://www.madlady.se/shorts/usa-shorts.html. Det blir väl mer shopping när jag får mer pengar ;)
Puss ;*


Quote of the day

"Trust is like a paper.
Once it's crumbled it can't be perfect"


Quote of the day

"Dance like nobody's watching.
Love like you've never been hurt.
Sing like nobody's listening.
Live like it's heaven on earth."


Filmkväll med läxor

Hej!

Nu kollar jag och Alex på "Foot Loose" igen. Riktigt gullig och bra film faktist! Bara det att jag gör läxor samtidigt. Film + läxor = INGEN BRA BLANDNING!... Men ska nu återgå till arbetet, haha! Puss


Julia

Hej!

Nu kommer Julia, min kompis, snart hit! Ska bli kul :) Ska typ sova över. Men i alla fall, det blir nog inte så mycket uppdatering under helgen men ska försöka hinna med så mycket jag kan. Mår inte särskilt bra just nu så ska bara chilla hela helgen. Skönt!
Men u så har jag glömt min mobil hos Meja så måste åka dit och hämta den. Skit! Hur glömsk får man vara haha? Men hade kul när jag var där i alla fall. Vi typ Cakade (Stavning) varandra, men den gråa stenklumpen till tårta vi hade gjort. Föresten så finns det Star Bucks på vivo vid västerbroplan nu. Det är kallt men det är fortfarande gott! :)
Puss


Trög dag...

Hej på er alla!

Idag har det gått riktigt trögt. Dagen börjar med att klockan 09:50 börjar jag med mentorsamtal. Trodde jag. Hedvig berättade för mig att idag var den dagen vi skulle ta livmoderhalscancer sprutan. Jag visste inte om det och som den överdrivet spruträdda person jag är freakade jag. Sjuksköterskan gjorde det inte bättre! Kan berätta det en annan gång. Men i alla fall. Efter sprutan var det datakunskap, engelska, bild, biologi och matte och allting slutade klockan 4. Det var riktigt tråkigt men Lotta, lärare, gjorde det lite roligare genom att låta oss gå ut och plocka blommor på skolgården och komma på dom i stereoluppen. Älskar namnet, stereolupp. Haha! Nej men jag tyckte det var kul eftersom att jag hade tänkt att bli forskare när jag blev stor, eller designer. Det blir nog svårt men drömma kan man alltid ;)
I alla fall, så kom jag hem sen och jag och Alex satte oss i soffan och kollade på "27 Dresses" medans vi åt middag. Den var helt okej! Men gillade fimlen vi såg på igår bättre, "Foot loose". Tror den heter så. Den var gullig i alla fall! Men nu ska jag gå och fixa lite. Puss!


Quote of the day

"A friend is someone who

is concerned with everything you do
is concerned with everything you think

calls upon during good times
calls during bad times

understands whatever you think
understands whatever you do

tells you the truth about yourself
knows what you're going through all times

refuses to listen to all the gossip about you
supports you all the time

does not compete with you
genuinly happy for you when things go well."


Stöd Cancer-Fonden!

Var med och stöd Cancer Fonden! Se olika sätt att stödja den HÄR!
Visa att du är en av dom som har ett hjärta


Tävling hos Juliah Of Sweden!

Var med och tävla om en länk till din blogg på Juliah Of Swedens blogg!
Jag gör det. Tänk på att ni kan få 6000+ unika läsare om ni är med!
Länk:
http://juliahofsweden.blogg.se/category/-tavling.html


Profil Bild

Hej!
Haha, har lite problem med profil bilden. Ska ta en ny någon gång men vet inte när så vänta lite till så är bloggen fixad snart. Infot är klart och headern och designen är helt klara. Alex får väl hjälpa mig med profilbilden om jag inte hittar något bra från slush ''pickniken'' med finaste Hedvig igår... ♥ Puss :*


Home

Hej allihopa!
Nu är jag hemma och ska börja plugga på matten snart. Har matteprov imorgon, men som tur är så var det tydligen bara 2-3 frågor. Skönt! Då är det inte lika mycket att plugga till. Det handlar om ekvationer och det klarar jag av ganska så lätt. Nog den enda matte-grejen jag faktist inte har så mycket problem med.
Ska nu gå och tvättta bort sminket, fixa en smoothie, sätta på lite musik så ska jag klä på mig min mys-dress
sen så börjar med mitt plugg. JO, FÖRESTEN! Nu är det ju alldeles snart sommar! :D Dags för sommar bild bomb!




Bara jag som längtar så man dör?!


Quote of the day

''I don't forgive people because I'm Weak.
I forgive people because I know people make mistakes.''


So-lektion snart

Hej!
Har snart So så det blir ett väldigt kort inlägg nu. Jag har precis ätit och sitter ny med Meja och tar instagram foton lyssnar på musik! Vill bara tacka underbara Hedvig för att hon hjälper mig så bra! :) TACK!


On My way...

Hej allihopa!
Det blir ett mobilinlägg just nu. Jag är påväg till skolan och ska snart möta upp Linn med Molly. (hennes hund). Men nu ska jag dra på mig ytterkläderna, så bloggar jag nog mer ikväll! Får se om det blir nån ledig tid i skolan.. Puss :*


Snart fixat

Haha, kommer fixa info-sidan.
Det kommer vara bild på mig och kommer inte stå:
''Här kan du skriva info om dig själv!''
Så vänta lite så kommer jag nog fixa tills imorrn.
Puss :*


Quote of the day

''A good friend, knows all your best stories.


A best friend, has lived them with you.



See the difference?''


Ny Desing med mera...

Hejsan!
Nu har jag ny design med mera... Ser ni det eller är det bara min dator som är störd? :O
Förvirrad. Bloggar nog mer nån annan gång. Mår inte så bra just nu. Puss! :*


Rålis nu

Hej!
Sitter nu i Rålisparken och smsar med Kompis. Haha, kan inte sluta garva åt vår konversation. Alla stirrar konstigt på mig för att jag smajlar ner i mobilen som nån idiot.
Haha, puss :* :'D


Shopping

Hej alla!
Jag gick och shoppade igår. Köpte koftan jag ville ha fast i annan färg, det skulle ha varit mörkblå men det blev typ, gräddvit. Nöjd i alla fall! Ni får se bilder sen. Jag köpte två mer saker, en parfym från the body shop, dream *nånting*, haha! Minns inte. Sedan en body lotion från Åhléns, papaya lukt. Ni får dom rätta namnen och bilder på dom sen ;)
Nu sitter jag i soffan och väntar på att mina små kusiner ska komma. Har saknat dom ^^ Puss :*


Balkongmys

Hej! Det blev Inge Hollister, i alla fall. Istället stannade jag och Alex hemma och satte oss på balkongen och myste. Det var kul! :) nu kikar jag men kompisar och ska väl gå ut snart, puss! :*


Shopping med Alex

Hej Allihopa! :)
Idag blir det shopping med finste syster Alex. Länk till hennes blogg: http://alexblondie.blogg.se
Planerar att gå till Hollister, Åhlens sen får vi se vad det blir. Har kollat in en kofta på Hollister som jag vill ha, 
Sedan så har jag fått presentkort på Åhlens förra julen men glömt bort det så det är väl på
 tiden att jag andvänder det nu? 

Jag vaknade just och sitter och äter frukost. Somnade igår vid kanske halv 11 redan, så nu har jag fått mycket sömn. Men jag har varit slut hela veckan och har varit sjuk och mycket sånt så det var nog väldigt bra. 
Puss :*

 


My Other Half.

"When I get married, She'll be my maid of honor.
When I have a baby, She'll be the godmother.
And when I grow, She'll be playing bingo with me at the nursing home.
This girl is more than my best friend.
She's my other half..."


"Everything has a beauty, But not everyone can see it."





Hej allihopa!
På söndag ska jag på grönan, Taggad! Dåligt bara att det inte var idag... Idag kommer ju maskinen,
hade varit kul att se dom :/ Jaja, det blir ju kul ändå!
Idag hade vi bara vikarier i skolan. En av dom var riktigt skön, haha ;) Den andra var väl... Ganska... 
Drogad om man kan säga så? Han var spidad, hispig, virrig och... konstig´haha!
Men kommer antagligen inte ha honom mer. (Hoppas jag)
Nu har vi lov allihopa, NAJS! Sitter här och är lycklig för mig själv :')
Puss ♥


God Morgon

Hej och God Morgon alla!
Hur mår ni? Nu har jag i alla fall ätit frukost och väckt min syster så att jag ska ha någon att prata med. Jag vaknade otroligt tidigt idag... Usch :( Jaja, jag är inte trött i alla fall. Nu sittar jag och väntar på att min kompis ska ringa så att vi kan gå ut till balkongen 1D kommer ut till varje dag för att hälsa på fans. Skulle föresten vilja tacka en tjej som har hjälpt mig med mycket. TACK JESSICA! :) ♥ Hade inte kommit nånstans utan hennes hjälp.
Nu ska jag gå och spela tv-spel med Alex, som dom två små geekarna vi faktist är...    Puss!

Sommar-Planer

Hej!
Hade tänkt att dela mina sommar planer med er.
Första veckan blir det väl bara chill här hemma i Stockholm. Sen så åker vi till Gävle och är lite med släkten och sådär. Sen kommer vi väl hem och packar om sen drar vi till Åkersberga! Längtar dit... Mysiga grillkvällar och ridturerna i skogar och på ängar. Min syster har tänkt ut små hemliga planer för min födelsedag. Spännande!

Just nu sitter jag i soffan och bara chillar lite... Najs! Ska kanske hämta lite chips? (Onyttiga lilla jag ;)
Får väl se vad jag gör. Nu kikade Willie mig... Måste gå! Puussss

1D, trötthet och kall.

Hej!
Nu är det ju så att One Direction (mitt favoritband) är i Sverige. Såklart gick jag ut och letade efter mina killar :)
Bara det att efter att jag varit  ute i flera timmar i spöregn och tunna kläder och väntat utanför deras hotell som dom bor på.... Så får jag reda på att dom fortfarande är i studion. Fml. Jag ville inte gå dit, P.G.A Deras Body Guard (Paul Higgins) Har sagt att detta blir One Direction's sista Sverige besök om fler fans ställer sig och skriker och stör utanför studion. Så snälla. Alla Directioners som läser detta, om ni verkligen vill träffa killarna. Vänta utanför deras hotell, inte studion om ni vill ha hit dom igen. Det är ju eggentligen inte meningen att fansen ska veta om detta sverige-besök eftersom att dom bara ska spela in sitt album. Vänta utanför deras hotell och skrik inte om dom kommer ut till er. Dom är trötta, fortfarande, efter Amerika turnén. (Även efter 2 veckors ledighet). Harrys familj behövde ju till och med flytta ut på grund av alla fansen som 24/7 flockades omkring Harrys och hans familjs hus. Dom ska ju snart på Amerika turné igen! Ta det lungt när ni träffar dom och lycka till :)


 
Nu sitter jag hemma och vilar mig efter för lite sömn och illamående. Hoppas jag mår bättre ikväll! Hade i alla fall planerat att gå och sova lite nu. Kanske bada eller så? Får väl se. Puuuuussss!♥♥


Tävling om hårlyx i 10 dagar!

Var med och tävla om lyxigt hårvårdskit hos Glamourmamman.

Länk: http://glamourmamman.blogg.se/2012/april/tavla-om-ett-lyxigt-harvardskit-fran-kerastas.html?_tmp=ba5d298c06818b427f6969472b04ef6e6b66c27d

Fredagsmys♥

... :)


William Spetz ♥

Åh gud... Ja, jag är en stor Wiliber! Han är så jävla klockren ;D



http://www.youtube.com/watch?v=AjVKuNuN0lI

http://www.youtube.com/watch?v=FTHuPb8Y_QI&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=VwD6gKc67iM&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=_zqsOQ8aJHc&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=DUn71CDfMvo&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=SaxGwleX3i4&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=SYoBWvMjUAw&feature=relmfu

Necklace



Det här var något random halsband jag hittade i min garderob. Gillar det faktist :) Det är en massa kors på om man inte er det. (Otydlig bild) Men nu sitter jag och smsar med Meja. Har ingenting och göra längre. Har gjort alla läxor nu och tycker att jag kan dom ganska bra. Jag hatar min dåliga konsentrationsförmåga! Vet inte ens om jag stavade det rätt. Jag får försöka bättra på mig.

När jag startade den här bloggen chattade jag med en kompis som länkade mig till www.juliahofsweden.blogg.se. (Hon har haft bloggnamnet mycket längre än mig)  Fick reda på henne då och verkligen började älska hennes blogg. Hennes livshistoria... Hon är så jävla stark! Jag beundrar henne djupt. Om ni inte redan följer henne så börja NU.

KRAM


Klart då...

Hej!
Nu är bloggen klar för stunden och jag kan börja blogga. Jag kommer inte köra vloggar förrän i sommar,
tror jag. Men i alla fall så har jag väl ingenting roligare att skriva om än att jag sitter och dricker actimel och smsar med Meja. Som just har fått en kanin.... Absolut inte avis. Nej nej! ;( Haha! Men nu ska jag väl gå och göra nåt...

Puss♥

Blogg-Renovering ;)

...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus